Anyro

By Adam Nybäck

Dags att byta webbhotell

Webbhotellet där anyro.se ligger har utsatts för sabotage igen. Även denna gång har jag inte fått någon information från företaget, men jag fick reda på det snabbt då jag nu är aktiv på Webmaster Network där det har diskuterats intensivt de senaste dagarna.

Förra gången brydde jag mig inte så mycket (en gång är ingen gång), men nu har de visat att de inte har lärt sig av sina misstag. Då syftar jag framför allt på bristen av information, men det verkar också som om de inte inte har gjort tillräckligt proaktivt arbete för att förhindra den andra attacken.

Jag har också börjat använda min företags-mail mer och även denna drabbades förstås av sabotaget. Det enda positiva är att webbplatsen denna gång kom tillbaka utan att jag behövde göra någonting själv.

Med andra ord dags att hitta ett nytt webbhotell. Kanske blir det Binero eller Space2u. Jag kommer inte göra någon panikflytt utan det får ta sin tid att hitta ett seriöst alternativ.

Comments